ZYRTARE/ Merret vendimi drastik për ndeshjet në Itali

Të gjitha ngjarjet sportive në Itali janë anuluar deri më 3 prill.

Ngjarjet sportive në Itali janë suspenduar nga Komiteti Olimpik i Italisë, për shkak të përhapjes së madhe të Koronavirusit.

Për të shmangur turmat e njerëzve si dhe përhapjen e madhe të këtij virusi vdekjeprurës, Komiteti Olimpik i Italisë ka vendosur se të gjitha sportet që mbajnë aktivitete në Itali do të suspendohen.

Kjo nënkupton që ndeshjet e futbollit në Serie A nuk do të zhvillohet për shkak të frikës së përhapjes së koronavirusit.

Megjithatë, ndeshje e Champions League dhe Europa League mund të luhen në Itali, pasi Komiteti Olimpik në Itali s’ka fuqi t’i ndalojë këto gara.