VIDEO/ Me muzikë dhe valle, afganët e strehuar në Shqipëri festojnë 28-29 Nëntorin

Afganët që prej disa muajsh janë strehuar në Shqipëri, pasi talibanët morën në dorë kontollin e Afganistanit.

Mirëpo në këto ditë feste në Shqipëri, edhe afganët i kanë pritur 28-29 Nëntorin me kërcim dhe muzikë.

Siç shihet në videon e mëposhtme afganët janë mbledhur bashkë dhe shihen duke vallëzuar dhe dëgjuar muzikë. Videon e ka postuar Miraqa Popal, që na Afganistan punonte si gazetarë.

“Mbledhja e madhe e refugjatëve afganë në Shqipëri për të festuar festën kombëtare të Shqipërisë me miqtë tanë shqiptarë. I vlerësojmë shumë që na pritën prej 3 muajsh”shkruan ai në postimin e tij.