Tërmeti i fortë shkund Korçën, lëkundjet ndjehen në disa qytete

Raportohet që një tërmet i fuqishëm është shënuar para pak minutave në zonën e Korçës.

Mësohet se lëkundjet kanë qenë të forta me magnitutë deri 5.2.

Lëkundjet u dëgjuan edhe në disa qytete të tjera si Tiranë, Elbasan, Gjirokastër. Gjithashtu lëkundjet u dëgjuan dhe në Greqi dhe Maqedoninë e Veriut.