Probleme me drejtësinë dhe skandali me të dashurin, flet Trejsi Sejdini: Më vjen turp…

Trejsi Sejdini është nje nga vajzat më të bukura në Shqipëri. Ish-miss Universe shpesh herë shkakton shumë zhurmë nëpër media me deklaratat e saj apo me fotot provokuese që hedh në rrjetin e saj social “Instagram”. Modelja bukuroshe ka qenë në qendër të vëmendjes për muaj të tërë gjatë vitit të kaluar edhe për shkak të problemeve me drejtësinë dhe të dashurin Leonard Duka.

Për here të parë pas këtij skandali, Trejsi vendos të prononcohet në emisionin “Glamour Zone”, në RTV Ora. Trejsi shprehet se ndryshe nga si publiku dhe mediat e kanë etiketuar, ajo nuk ka bërë asgjë të paligjshme. Ester Bylyku: Ke qenë pjesë e skandaleve për një kohë të gjatë, dhe ashtu siç ti the, emri yt është keqpërdorur. Cila është e vërteta?

Trejsi Sejdini: E vërteta është që shumica e njerëzve, është e prirur që nëse një person publik është e përfshirë në këtë çështje, e gjithë barra bie tek ky person. Unë si Trejsi nuk mbaj përgjegjësi për veprimet e askujt, qofshin të vërteta apo të pavërteta. Më vjen turp që më është lakuar emri për këto çështje. Trejsi nuk ka lidhje me asgjë të paligjshme.

Ester Bylyku: Pra ti nuk ke lidhje me asnjë bandë? Trejsi Sejdini: Unë nuk kam lidhje me asnjë person, që ka lidhje me bandë.