Ministria e Jashtme thirrje shqiptarëve: Shmangni udhëtimet drejt Lindjes së Mesme! Nëse kërkoni asistencë, telefononi këtu

Ministria e Punëve të Jashtme shqiptare i bën thirrje qytetarëve të shmangin udhëtimet drejt Lidnjes së Mesme për shkak të tensioneve mes Iranit dhe SHBA.

MEPJ njofton të gjithë qytetarët shqiptarë që ndodhen aktualisht në Irak apo Iran dhe që kanë nevojë për asistencë, të kontaktojnë në numrat e telefonit apo postën elektronike të shënuar më poshtë.

Njoftimi i plotë:

Pas ngjarjeve të fundit të ndodhura

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Republikes se Shqiperise i ben thirrje të gjithë qytetarëve shqiptarë që të shmangin udhetimet në drejtim të Lindjes së Mesme, ne vendet me tensione te pershkallezuara, Iran, Irak.

Shtetasit shqiptarë që aktualisht ndodhen në Iran ose Irak dhe qe kanë nevojë për asistencë, janë të lutur të kontaktojnë Ambasadat e Republikës së Shqipërisë në Kuvajt dhe ne Turqi në adresat:

Kuvajt (Kuwait City):

Celular: +96594048219

Office Phone: +965 2524 0627,

E-mail: embassy.kuwait@mfa.gov.al

——————————

Embassy of the Republic of Albania to the State of Kuwait

Salam Area, Block 7, Street 717, Villa 4, Kuwait

P.O.Box. 3090, Safat-13031, State of Kuwait

Turqi (Ankara)

Tel: +90 312 441 61 03 / 04

Celular: +90 549 561 1985)

Email: embassy.ankara@mfa.gov.al

——————————

Embassy of the Republic of Albania in Ankara

Adress: Ebu ziya Tevfik sok. No.17 Çankaya/Ankara

Tel: 0090 312 441 61 03

Fax:0090 312 441 61 09