“Më hodhi gurin në sy, kërciti…”. Aktori i njohur rrëfim prekës në emision: Duke qarë, oh zot thash…

Një episod tr.onditës i ka ndodhur aktorit të njohur Herion Mustafaraj. I ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin “Soiree”, ai ka folur për historinë dhe eksperiencën e tij në Amerikë. Herioni ka treguar se u largua drejt Amerikës, jo se kishte një ëndërr personale, por e shihte si shpëtim në atë periudhë.

“Mbaj mend njëherë binte një shi i madh tek Instituti jonë i Arteve edhe dikush tha ‘o Beni, Beni’ edhe më gjuajti me një gur. Unë thash që më gjuajti me ndonjë kumbull, ai më hodhi një gur këtu (tek syri) dhe më kërciti gjaku. E gjëmova deri tek pylli, por nuk e kapa dot. Duke qarë, sytë më nxirrnin gjak, filloi edhe shiu e në atë moment thashë ‘o Zot, më hiq që këtu, më ço vetëm në Amerikë, t’i puth njëherë këmbët kësaj statujës së Lirisë, pastaj le të vdes”, ka rrëfyer Herion Mustafaraj.