“Gjejeni pak kush do të martohet këtë verë”- Luana jep lajmin që të gjithë prisninI

Pas 6 vitesh lidhje, duket se Luana Vjollca dhe Krenar Çoçaj kanë vendosur ta finalizojnë atë në martesë.

Është vetë Luana ajo që jep lajmin, nëpërmjet një postimi në Instagram, ndërsa shkruan: “Gjejeni pak kush do të martohet këtë verë”, duke mos dashur të japë të tjera detaje.