Dybala për herë të 4-t pozitiv ndaj COVID-19

Futbollisti njohur Paulo Dybala ka rezultuar sërish pozitiv ndaj testit për koronavirusin.

Sipas ‘dailymail’ 26-vjeçari, sulmuesi i Juventusit disa ditë më parë foli për përvojën e tij për luftën me koronavirusin ku pohoi se ndihej më mirë dhe se nuk ka më asnjë simptomë.

Por, për herë të katërt në gjashtë testime, Dybala ka rezultuar sërish pozitiv ndaj COVID-19.

Kujtojmë që sulmuesi konfirmoi në 21 mars se ai dhe e dashura e tij Oriana Sabatini ishin të infektuar me COVID-19.