Donaldi harron shpejt Borën! Lahet në dush me Beatrix dhe harrojnë fare kamerat

Donaldi dhe Beatrix janë më të komentuarit e momentit si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë së BBV. Prej disa javësh një afrimitet i madh ka lindur mes tyre dhe të gjithë duan të dinë se çfarë po ndodh pasi Donaldi u takua me Borën në fillim të programit dhe patën një takim romantik mes tyre.

Por duket se tani gjërat kanë ndryshuar pasi Donald dhe Beatrix janë bërë të pandashëm dhe kalojnë shumë kohë bashkë. Mbrëmjen e kaluar të dy u lanë bashkë në dush dhe banorët e tjerë filluan t’i ngacmonin disa herë.