A rrezikohet zhvillimi i Euro2020? Ja si përgjigjet Xhani Infantino!

Frika ndaj coronavirusit ka bërë që të aludohet edhe për moszhvillimin e kampionatit Europian 2020, në program për t’u zhvilluar në 12 qytete të kontinentit, përfshirë edhe Romën. Situata Në Itali është delikate me tre nga rajonet më të mëdha të vendit, si Lombardia, Veneto dhe Emilia Romanja të shpalluza zonë e kuqe nga qeveria.

Frika ndaj coronavirusit ka bërë që të aludohet edhe për moszhvillimin e kampionatit Europian 2020, në program për t’u zhvilluar në 12 qytete të kontinentit, përfshirë edhe Romën. Situata Në Itali është delikate me tre nga rajonet më të mëdha të vendit, si Lombardia, Veneto dhe Emilia Romanja të shpalluza zonë e kuqe nga qeveria.